Versterk het groepsgevoel met een originele quiz | Teambuilding in Amsterdam

Is je baas al naar je toegekomen met het verzoek een bedrijfsuitje te organiseren in Amsterdam voor september of oktober? Wanneer iedereen weer terug is van vakantie, is het weer de hoogste tijd om een teambuilding activiteit in te plannen. Deze keer is het jouw taak om iets te organiseren. Wees niet getreurd of gestrest! Je kunt deze kans namelijk ook met beiden handen aangrijpen om het helemaal anders aan te pakken en je collega’s te verrassen met een creatief plan voor een geweldige middag en/of avond. Vorig jaar is er iets sportiefs georganiseerd door een andere collega en dat viel niet bij iedereen in de smaak. Het liefst wil je na het bedrijfsuitje alleen maar enthousiaste collega’s dus het is belangrijk om iets te bedenken waar iedereen plezier aan beleefd en aan mee kan doen.

Laten we eerst bedenken wat het doel van de dag moet zijn. Belangrijk is dat het groepsgevoel wordt versterkt tijdens de activiteit en dat iedereen elkaar beter leert kennen – teambuilding dus. Door vooraf teams samen te stellen, die bestaan uit collega’s van verschillende afdelingen en functies, haal je de kliekjes er tussen uit. Op deze manier is iedereen aangewezen op hun teamgenoten en kom je er niet onderuit om met elkaar samen te werken. 

Als wij alle wensen onder elkaar zetten, weten wij één ding zeker! De quizzen van Uitjesbureau Amsterdam zijn de meest geschikte activiteiten voor jouw gezelschap en de gestelde doelen. Je kunt met een quiz als teambuilding activiteit in Amsterdam alle kanten op! Stel je eigen teams samen, maak de quiz persoonlijk en bedenk eigen vragenrondes over het bedrijf, collega’s of speciale gebeurtenissen. Tijdens onze traditionele Pubquiz komen verschillende rondes met thema’s voorbij zoals aardrijkskunde, actualiteit, geschiedenis en sport. Gegarandeerd dat er in elk team wel een deelnemer zit die ergens iets vanaf weet. Hierdoor is dit teamuitje voor al jouw collega’s leuk om aan mee te doen. Speel de Pubquiz digitaal met een tablet per team, of nog veel leuker is het om de quiz lekker old-school met pen en papier te spelen!

Leuke locaties in Amsterdam waar wij mee samenwerken om de Pubquiz te spelen zijn bijvoorbeeld Het Groene Paleis, Grand Café Restaurant 1e Klas, Restaurant Café In De Waag. De Pubquiz wordt altijd in een aparte ruimte gespeeld zodat jullie met eigen gezelschap kunnen genieten.

Zelf een quiz organiseren en vragen bedenken is natuurlijk leuk, maar kost veel tijd en energie. Wil je echt uitpakken met een bijzondere quiz-avond waarbij je zelf ook lekker kunt genieten? Vraag hulp aan mensen die ervaring hebben in het organiseren van bedrijfsuitjes met quizzen, zoals wij van Uitjesbureau. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij samen een geweldige avond vol leuke quizvragen en entertainment kunnen verzorgen. 

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.